Sporazum o registraciji

Dragi budući članu Foruma S.N. Lazareva, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu!

Pre nego što nam se pridružite, molimo Vas da pročitate određene smernice koje poštujemo i negujemo u našoj zajednici:

◘ Komunikaciju s drugim učesnicima grupe treba da krasi međusobno uvažavanje, dobrodušnost.
◘ Zabranjeni su: trolovanje, provokacije kao i uvrede u direktnom ili indirektnom obliku, psovanje, komentari pisani Caps Lock-om, agresija prema učesnicima i administraciji Foruma. Sve nesuglasice neophodno je razjašnjavati kroz privatne poruke.
◘ Zabranjeni su komentari koji vređaju druge članove, zrače netrpeljivošću ili sadrže svesne lažne informacije o drugim učesnicima, nameću određene informacije, imaju za cilj javno oglašavanje i samoreklamiranje. Podržavamo sadržaje koji nisu reklamnog ili zabavnog karaktera i ne protivreče temi, formatu i pravilima Foruma.
◘ Zabranjeno je: nipodaštavanje, nezdrave kritike upućene S.N.Lazarevu i njegovim istraživanjima. Takođe, nisu dopuštene ni grube uvrede Svetaca, mudraca, učitelja i predstavnika drugih verskih i duhovnih konfesija.
◘ Zabranjeno je postavljanje linkova ka piratskim elektronskim (pdf) knjigama S.N. Lazareva i reklamiranje (preporuke) knjiga koje su objavljene bez odobrenja S.N. i narušavaju njegova autorska prava.
◘ U svim oblicima su zabranjeni pozivi na ekstremizam, separatizam, raspirivanje mržnje na religioznoj i bilo kojoj drugoj osnovi.
◘ Sankcionisanju podležu pokušaji da se na Forumu organizuje opšta diskusija o postupcima moderatora ili drugi oblici privlačenja nezdrave pažnje na moderaciju.
◘ Članovi koji za avatar imaju fašistički, pornografski, ekstremistički ili bilo koji drugi neprimeren simbol - biće banovani. Vreme trajanja zabrane se određuje pojedinačno.

Pozdravljamo vaše ideje, kao i aktivno učešće, postavljanje objava, citata iz knjiga, predloga, informacija i razmenu iskustava!

Pridržavanje ovih jednostavnih pravila će Vam omogućiti da uvek budete blagovremeno upoznati sa svim novim informacijama koje pristižu od autora!

S poštovanjem, administracija Foruma, uz odobrenje S.N. Lazareva