Poklon praksa za učesnike "Prevazilaženja gordosti" i najava novih praksa S.N.

Započeo admin,

prethodna tema - sledeća tema

Aruna

Citat: Emilija  Draga Arunice kupila sam ulaznicu za seminar u junu,
a zanima me da li je ovaj seminar Pročišćenje potomstva isti snimak, ili je nešto novo a tema "stara"?
Hvala!
Emilija

Odgovorili smo na mejl, ali i ovde da ponovimo.
Lajv će biti uključenje S.N., koji će održati novo uvodno predavanje, odnosno pozdravni govor učesnicima. Nadalje sledi sama praksa, koja je brižljivo pripremljena samo jednom i uvek se ista izvodi, tj. taj autentičan materijal se ne menja.

TANJA B

Hvala velika. Očigledno oboje dajete sve od sebe da se "izvučemo" iz vrzinog kola. Srdačni pozdravi iz Banjaluke

Emilija

🙏🏻Punooo Hvala dragom Sergeju N. Lazarevu.
Baš me je obradovao ovaj poklon seminar kao i najava novog u junu.
Raduje me ovaj kontinuitet rada!
Pozdrav svima!

Emilija

Draga Arunice kupila sam ulaznicu za seminar u junu,
a zanima me da li je ovaj seminar Pročišćenje potomstva isti snimak, ili je nešto novo a tema "stara"?
Hvala!
Emilija

Dragana

Kako lepe vesti!Hvala Lazarevu i vama Aruna!Bice rada na sebi, ovog meseca pogotovo,radujem se😊🙂

admin

Dragi prijatelji,

Online praksa S.N. Lazareva ,,Prevazilaženje gordosti" će biti dostupna na serveru do 23. maja. A sada sledi ono najvažnije, molimo za vašu pažnju:

◘  Zbog tehničkih problema kojima su bili izloženi tokom onlajn prenosa, svi učesnici ove prakse na poklon dobijaju jednodnevni pristup snimku prakse "Unutrašnja sila i poverenje u sebe" (održanoj 13. oktobra 2019.). Praksa će se emitovati 17. maja u 10:00 i biće dostupna na serveru do 24:00! S.N. Lazarev će u to vreme biti s nama.

Učešće u praksi ,,Unutrašnja sila i poverenje u sebe" je moguće preko iste ulaznice za praksu ,,Prevazilaženje gordosti" kojoj će prenos biti onemogućen samo tog dana, 17. maja, a ponovo će biti dostupna od 18. do 23. maja. Ulaznice za praksu ,,Prevazilaženje gordosti" koja će sadržavati i jednodnevan besplatan pristup praksi "Unutrašnja sila i poverenje u sebe" mogu se još uvek kupiti u vrlo ograničenom broju (desetak!) i pozivamo vas da iskoristite ovu priliku!


◘ U najavi su sledeće prakse S.N. Lazareva, a ulaznice se mogu kupiti već sada:


1111333777 - 31. maja 2020. (10:00 AM) - Grupna praksa S.N. Lazareva: ,,Pročišćenje potomstva" (zbog velikog interesovanja, SN će za naš region ponovo održati ovu praksu!)

1111333777 - 14. juna 2020. (10:00 AM) - NOVA grupna praksa S.N. Lazareva: ,,Osnaženje ljubavi"

LINK ZA KUPOVINU ULAZNICA:
http://aruna.rs/sn-prakse.html

-------------------- * * * --------------------


1111333777Novina, odobrena od S.N. i važi samo za naš region: popust od 20% za dve kupljene ulaznice, tj. oba događaja! Umesto 60, cena će biti - 50 €.

Napomena: Molba autora je da učesnici koji su u mogućnosti uplate pun iznos za ulaznice, popust je odobren zbog čitalaca iz Srbije, BiH i Makedonije, tj. regione kojima je S.N. izašao u susret zbog niskih mesečnih primanja. Naravno, niko ko iskoristi pravo na popust neće biti odbijen, niti biti ,,popreko pogledan" - to je samo preporuka.

Na sledećoj stranici možete se upoznati s predstojećim praksama i na vreme obezbediti svoje ulaznice:  http://aruna.rs/sn-prakse.html

Važna napomena: ulaznice se distriburaju 3-5 dana uoči održavanja prakse. Za sada evidentiramo uplate, a ulaznice će svima biti naknadno poslate na mejl, ne sukcesivno, kao do sada, već za praksu ,,Pročišćenje potomstva" nakon 24.5., kada se sa servera povuče praksa ,,Prevazilaženje gordosti", a za praksu ,,Osnaženje ljubavi", oko 11.6. Unapred smo vam zahvalni na strpljenju i poverenju.

Srdačni pozdravi od autora i Arune. :)