Skorašnje poruke

Stranice 1 2 3 4 5 6
21
Sad sam vise puta pokusala da platim karticom. Sve dobro ide dok ne dodje do popunjavanja broja kartice i drugih podataka, onda krene da me vrti i stalno me vraca na isti ekran i sve vreme se vide ti najosetljiviji podaci (trocifreni broj i broj kartice). Posle nekoliko puta sam odustala. Plasim se neke zloupotrebe. Da li imate neki savet kako bih mogla da platim karticom? Prosli put je glatko tekla uplata karticom, posle je bio problem sa slanjem ulaznice, ali sve je na kraju dobro ispalo. Hvala unapred na odgovoru, nadam se da je ovo pravo mesto za pitanje.
22
Molimo učesnike u praksi koji su već imali ili će imati problem s plaćanjem ulaznice putem kartica direktno na sajtu i koji dobiju poruku iz sistema "Nepotpuni podaci", sa odbijanjem plaćanja, da nam se odmah jave na Viber +381641577045, kao i da urade Print Skrinove ekrana, detaljno nam opišu problem s kojim su se susreli, da bismo im poslali direktan link za plaćanje ulaznice.
23
"Prestanite da razmisljate toliko, naucite da zivite osecanjima. Zivite dusom."
Kako konkretno primenjivati ovo?
24
Takođe vas molimo da ne pravimo zabunu i da kad uplaćujete na račun distributera, nama šaljete potvrdu o uplati, jer potvrdu šaljete onome kome ste i uplatili, a mi potom od njih dobijamo informaciju o mejlovima na koje treba da pošaljemo ulaznice.
25
Dragi učesnici, molimo vas da pripazite kad uplaćujete na Pay Pal i pobrkate, pa šaljete uplatu za prethodnu online radionicu Dragana Lončara, koja iznosi 14 eur.

To lako možete videti prilikom uplate, jer klikom na link:

https://www.paypal.me/ArunaRS/14 - uplaćujete - 14 eur
a klikom na link:
https://www.paypal.me/ArunaRS/32 - uplaćujete 32 eur.

U objavi prakse S.N. Lazareva, nigde ne vodi link za plaćanje ulaznice od 14 eur, ali neki su ipak tako uplaćivali, pa je onda potrebno još jednom da uplate. Molimo vas da pažljivo čitate instrukcije. Hvala!
26
Dobar dan svima! Hvala, jedva cekam i uskoro kupujem ulaznicu :) imam samo jedno pitanje: cini mi se da sam vidjela na ruskom sajtu da kad se radi neka praksa oni predloze neka videa ili seminare da se sto bolje pripremi za praksu. Da li mozda imate neku preporuku sto bi mogli citati ili pogledati? Hvala i svako dobro svima!
27
Pravoslavlje / Odg: Молитве
Poslednja poruka GoDo -
Ko ume da sedi i da prihvata Božiju volju, a da se posle toga oseća rasterećeno, odlično. Svaka molitva je svakako zahvalnost Bogu.
 Ovu temu sam započela za praktikante koji se mole-čitajući molitve. A najviše za ljude koji su pitali jednom prilikom u grupi, kako da se mole. Evo ja se ovako molim. Neretko sam sasvim slučajno otkrivala molitve koje mi legnu ili su mi potrebne u datom momentu. Ako ne čitate molitve, jednostavno ne morate čitati ovu temu.
28
Sada su na raspolaganju svi načini plaćanja ulaznica!


1. Platnim karticama (sve kartice, plaćanje u lokalnim valutama, bez provizije banke) na sledećoj stranici:

https://www.onlajn-prakse.aruna.rs/onlajn-prakse/

ulaznicu automatski dobijate na email

2. Dinarski račun (opštom uplatnicom ili elektronski):

Primalac: IK "Aruna", Niška 48, Beograd
Broj računa: 340-11014668-43 (Erste banka)
Poziv na broj: 10052020
Svrha uplate: seminar S.N.
Iznos: 3.550,00 din.

primer popunjene uplatnice

3. Putem Pay Pal
https://www.paypal.me/ArunaRS/32
Iznos: 32 € (30 € ulaznica+2 € Pay Pal provizija)


4. Preko regionalnih distributera S.N. Lazareva
Spisak distributera u regionu možete pronaći u dnu OVE stranice - kontaktirajte ih direktno.


Molimo učesnike koje uplaćuju na dinarski račun kao i one čija se adresa Pay Pal naloga razlikuje od email adrese na koju žele da dobiju ulaznicu da nam se nakon izvršene uplate jave s potvrdom na email lazarevsrbija@gmail.com

Tehnička podrška: Omogućena je na zvaničnom forumu S.N. Lazareva, na sledećem linku: http://forum.lazarev.rs/index.php?board=28.0

U slučaju većih i samostalno nerešivih tehničkih problema (nedobijanje uplaćene ulaznice, nemogućnost pristupa stranici): lazarevsrbija@gmail.com i aruna@aruna.rs  tel./Viber: +381 64 1577045
29
Tehničke informacije:


Datum održavanja: 10. maj 2020. (nedelja)
Vreme početka: 10:00 h (po srednje evropskom vremenu, tj. časovni pojas Beograda) Uvodna muzička špica počinje u 9:30 AM, radi probe i međusobne komunikacije učesnika)
Trajanje prakse: 60 minuta
Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)
Dostupnost: Praksa je dostupna na serveru 10 dana (pristup preko ulaznice).
Cena: 3550,00 din. (30 €)


Opcije objavljivanja komentara: Praksu možete pratiti anonimno, sistem će vam dodeliti automatski generisan username koji će se videti prilikom objavljivanja komentara, a takođe, ukoliko želite, možete promeniti ime, odnosno ulogovati se pod svojim imenom/prezimenom, željenim nadimkom, dodati svoj avatar i sl.

Tehnička podrška je obezbeđena na zvaničnom forumu S.N. Lazareva, na sledećoj adresi:
http://forum.lazarev.rs/index.php?board=28.0

U slučaju većih i samostalno nerešivih tehničkih problema: lazarevsrbija@gmail.com i aruna@aruna.rs  tel./Viber: +381 64 1577045

Snimak neće biti u prodaji, ne može se naknadno slati učesnicima na mejl, niti ga je moguće sačuvati na kompjuter.
30
1. Nisam dobio ulaznicu za praksu, a platio sam je karticom, preko sajta. Šta da radim?

Prilikom uplate karticama, ulaznicu automatski dobijate na svoj mejl. Pre svega, proverite ga foldere ,,Spam" ili ,,Promocije". Ako ulaznice nema, javite se na mejl tehničke podrške: lazarevsrbija@gmail.com da bismo vam je ponovo poslali.

2. Nisam dobio ulaznicu a uplatio sam na dinarski račun.

Potrebno je da se javite na mejl lazarevsrbija@gmail.com i dostavite nam potvrdu o uplati, jer se ulaznice plaćene na ovaj način šalju ,,ručno". Molimo učesnike koje uplaćuju na dinarski račun da nam se nakon izvršene uplate jave s potvrdom na ovaj  email jer je nekad potrebno (naročito tokom vikenda) i dva dana da novac legne na račun, a iz dinarske uplatnice ne vidimo vašu email adresu.

3. Koliko snimak prakse ostaje na serveru, kako da mu pristupim i koliko puta ga mogu gledati?

Snimak ostaje još 10 dana nakon emitovanja i pristupate mu na isti način kao i prvi put, preko svoje ulaznice (linka). Možete ga gledati neograničeno puta.

4. Stranica mi pokazuje da je ulaznica blokirana. Šta da radim?

To znači da je kod vas otvorena na dva uređaja/browsera. Zatvorite stranicu prakse na svim uređajima i browserima i pokušajte ponovo, prethodno sačekavši 60 sekundi. Ako ni to ne pomogne, obratite se tehničkoj podršci.
Stranice 1 2 3 4 5 6