Skorašnje poruke

Stranice 1 2 3 4 5 6
51
Muzička izdanja S.N. Lazareva / "Ozdravljenje duše"
Poslednja poruka Sandra -
Već duže vreme slušam nekad po vise puta na dan u zavisnosti od vremena diskove ,,Ozdravljenje Duše", ima 3. dela.
Blagotvorni kao i sama praksa kojoj smo prisustvovali .S.N.Lazarev je zajedno sa muzikom, dubinski, sažeto puno osećanja i sa mnogo ljubavi uradio ove diskove. Na mene imaju Isceljujuće dejstvo, spokoj i ljubav tokom čitavog dana sa mnogo saosećanja. Znam da svaka duša ima svoj put, možda vam na tom putu bude korisna ova informacija. Diskovi su pristupačni, i mogu se naručiti kao i knjige. Moja preporuka za sve koji rade na sebi.

Na ruskom su, što ne smeta jer se informacija usvaja čak i bez razumevanja jezika.

Svako dobro svima.
52
Dobro veče svima. Pored ovih pokrenutih tema od juče nakon prakse meni se cini da će ključ za opstanak u vremenu koje dolazi biti kako zavoleti neprijatelje svoje tj. svoje bližnje. Uvod u praksi je jako koristan, treba ga pažljivo poslušati.

Nakon prakse sam uzela jednu od knjiga S.N.Lazareva i ponovo počela da čitam, zatim mi je postalo razumljivo ono sto autor kaže, kako  posle toliko godina rada, čitanja kod nekih ljudi ne dolazi do rezultata. Informacije koje se nalaze u knjizi se mnogo brze usvajaju nakon praktičnog rada tj. praske čiji smo učesnici. To su moja zapažanja. Tako da bi bilo korisno za sve nas uskladiti čitanje knjiga sa praksom tj. poboljšati svoj rad. Mislim da bi bilo korisno kako za početnike u čitanju tako i za one koju čitaju ponovo. Moje sinoćno zapažanje je da nakon prakse informacije iz knjige  postaju jasnije  i razumnije.
Sa srećom.
53
Dragi prijatelji meni je ova praksa pružila puno lekcija, koje će se tek proživeti i živeti svakoga dana. Pored  saznanja i predstave šta donosi budućnost, koliko je vazno steci umeće komunikacije, ujedno bez sumnje i straha prepustiti se veri .Isplivale su prljavštine iz duše , vezanosti za voljene osobe do bolova duše, srca i bolesti deteta.

Ono što sam naučila da svaka vezanost koja nas prati i našu decu, padajući u očaj uzimamo i našoj deci energiju, čuvajući ljubav dopunjujemo i njih ljubavlju. Prevazilaženjem vezanosti mi ne radimo samo "posao " za sebe nego ga radimo timski sa našom decom. Zato je vazno sačuvati ljubav uz radost.

Spoznala sam da su  situacije za koje sam mislila da su ispravne kao i strah prema voljenoj osobi  bile odricanje ljubavi a strah nije ništa vise nego strah od prepuštanja ljubavi tj. neumeća da volimo. Ljubav je svetinja, nismo ni svesni koliko zapravo u pogrešnoj predstavi i pogledu na svet želimo da upravljamo Bogom. Duša se cisti svakoga dana prihvatajući sve kao volju Svevišnjeg, svakog dana će doci po neka lekcija ako težimo Bogu i svaki dan je nova prilika za razvoj kao i svaki trenutak da budemo srećni. Hvala vam na divnoj energiji, čuvajte ljubav, poštujte  sebe i svoje bližnje, menjajte se jer zajedno možemo da promenimo ne samo sebe već i celo čovečanstvo. Dovoljna je iskrena težnja Bogu, a kuda dalje?

Duša će znati put ...Svako dobro vam želim
54
Dosadašnje prakse S.N. Lazareva u kojima je učestvovao naš region:

17 avgust 2019 "Ozdravljenje tela"
13 oktobar 2019 "Unutrašnja sila i poverenje u sebe"
1 decembar 2019 "Prihvatanje i poboljšanje sudbine"
16 februar 2020 - "Pročišćenje potomstva"
8 mart 2020 "Dolazak nove energije"
10. maj 2020 "Prevazilaženje gordosti"
31.maj 2020 "Pročišćenje potomstva" (drugi put)
14. jun 2020 "Osnaženje ljubavi"
55
Pravoslavlje / Molitva svetih Optinskih stara...
Poslednja poruka Aruna -
Molitva svetih Optinskih staraca

Gospode, daj da sa duševnim spokojem primim sve što mi donese nastupajući dan i da se svecelo predam volji Tvojoj Svetoj. Upućuj me i pomaži svakog časa u toku ovoga dana. Bilo kakve vesti da dobijem, nauči me da ih primim dušom spokojnom i sa čvrstim uverenjem da u svemu biva Tvoja Sveta volja. Upravljaj mojim mislima i osećanjima i u svim delima i rečima. U svemu nepredviđenom što me zadesi, ne dopusti da zaboravim da sve dolazi od Tebe. Nauči me da se pravilno i razumno ophodim sa svakim članom svoje porodice i sa svojim bližnjima, da nikog ne smućujem i ne ožalostim. Gospode, daj mi snage da podnesem zamor današnjega dana i sve što se u toku dana dogodi. Upravljaj mojom voljom i nauči me da se molim, da verujem, da se nadam, da trpim, da praštam i volim.

Amin.

Stranice 1 2 3 4 5 6