Iskustvo sa prakse " Dolazak nove energije"

Započeo Sandra,

prethodna tema - sledeća tema

Sandra

#2 Poslednja Izmena: od admin
Dobro veče svima. Pored ovih pokrenutih tema od juče nakon prakse meni se cini da će ključ za opstanak u vremenu koje dolazi biti kako zavoleti neprijatelje svoje tj. svoje bližnje. Uvod u praksi je jako koristan, treba ga pažljivo poslušati.

Nakon prakse sam uzela jednu od knjiga S.N.Lazareva i ponovo počela da čitam, zatim mi je postalo razumljivo ono sto autor kaže, kako  posle toliko godina rada, čitanja kod nekih ljudi ne dolazi do rezultata. Informacije koje se nalaze u knjizi se mnogo brze usvajaju nakon praktičnog rada tj. praske čiji smo učesnici. To su moja zapažanja. Tako da bi bilo korisno za sve nas uskladiti čitanje knjiga sa praksom tj. poboljšati svoj rad. Mislim da bi bilo korisno kako za početnike u čitanju tako i za one koju čitaju ponovo. Moje sinoćno zapažanje je da nakon prakse informacije iz knjige  postaju jasnije  i razumnije.
Sa srećom.

Sandra

#1 Poslednja Izmena: od admin
Dragi prijatelji meni je ova praksa pružila puno lekcija, koje će se tek proživeti i živeti svakoga dana. Pored  saznanja i predstave šta donosi budućnost, koliko je vazno steci umeće komunikacije, ujedno bez sumnje i straha prepustiti se veri .Isplivale su prljavštine iz duše , vezanosti za voljene osobe do bolova duše, srca i bolesti deteta.

Ono što sam naučila da svaka vezanost koja nas prati i našu decu, padajući u očaj uzimamo i našoj deci energiju, čuvajući ljubav dopunjujemo i njih ljubavlju. Prevazilaženjem vezanosti mi ne radimo samo "posao " za sebe nego ga radimo timski sa našom decom. Zato je vazno sačuvati ljubav uz radost.

Spoznala sam da su  situacije za koje sam mislila da su ispravne kao i strah prema voljenoj osobi  bile odricanje ljubavi a strah nije ništa vise nego strah od prepuštanja ljubavi tj. neumeća da volimo. Ljubav je svetinja, nismo ni svesni koliko zapravo u pogrešnoj predstavi i pogledu na svet želimo da upravljamo Bogom. Duša se cisti svakoga dana prihvatajući sve kao volju Svevišnjeg, svakog dana će doci po neka lekcija ako težimo Bogu i svaki dan je nova prilika za razvoj kao i svaki trenutak da budemo srećni. Hvala vam na divnoj energiji, čuvajte ljubav, poštujte  sebe i svoje bližnje, menjajte se jer zajedno možemo da promenimo ne samo sebe već i celo čovečanstvo. Dovoljna je iskrena težnja Bogu, a kuda dalje?

Duša će znati put ...Svako dobro vam želim