Dragi prijatelji meni je ova praksa pružila puno lekcija, koje će se tek proživeti i živeti svakoga dana. Pored saznanja i predstave šta donosi budućnost, koliko je vazno steci umeće komunikacije, ujedno bez sumnje i straha prepustiti se veri .Isplivale su prljavštine iz duše , vezanosti za voljene osobe do bolova duše, srca i bolesti deteta.
Ono što sam naučila da svaka vezanost koja nas prati i našu decu, padajući u očaj uzimamo i našoj deci energiju, čuvajući ljubav dopunjujemo i njih ljubavlju. Prevazilaženjem vezanosti mi ne radimo samo "posao " za sebe nego ga radimo timski sa našom decom. Zato je vazno sačuvati ljubav uz radost.
Spoznala sam da su situacije za koje sam mislila da su ispravne kao i strah prema voljenoj osobi bile odricanje ljubavi a strah nije ništa vise nego strah od prepuštanja ljubavi tj. neumeća da volimo. Ljubav je svetinja, nismo ni svesni koliko zapravo u pogrešnoj predstavi i pogledu na svet želimo da upravljamo Bogom. Duša se cisti svakoga dana prihvatajući sve kao volju Svevišnjeg, svakog dana će doci po neka lekcija ako težimo Bogu i svaki dan je nova prilika za razvoj kao i svaki trenutak da budemo srećni. Hvala vam na divnoj energiji, čuvajte ljubav, poštujte sebe i svoje bližnje, menjajte se jer zajedno možemo da promenimo ne samo sebe već i celo čovečanstvo. Dovoljna je iskrena težnja Bogu, a kuda dalje?
Duša će znati put ...Svako dobro vam želim