Grupna praksa S.N. Lazareva "Prevazilaženje gordosti" - 10. maj 2020. u 10:00 AM

Započeo admin,

prethodna tema - sledeća tema

admin

Molimo učesnike u praksi koji su već imali ili će imati problem s plaćanjem ulaznice putem kartica direktno na sajtu i koji dobiju poruku iz sistema "Nepotpuni podaci", sa odbijanjem plaćanja, da nam se odmah jave na Viber +381641577045, kao i da urade Print Skrinove ekrana, detaljno nam opišu problem s kojim su se susreli, da bismo im poslali direktan link za plaćanje ulaznice.

admin

Takođe vas molimo da ne pravimo zabunu i da kad uplaćujete na račun distributera, nama šaljete potvrdu o uplati, jer potvrdu šaljete onome kome ste i uplatili, a mi potom od njih dobijamo informaciju o mejlovima na koje treba da pošaljemo ulaznice.

admin

Dragi učesnici, molimo vas da pripazite kad uplaćujete na Pay Pal i pobrkate, pa šaljete uplatu za prethodnu online radionicu Dragana Lončara, koja iznosi 14 eur.

To lako možete videti prilikom uplate, jer klikom na link:

https://www.paypal.me/ArunaRS/14 - uplaćujete - 14 eur
a klikom na link:
https://www.paypal.me/ArunaRS/32 - uplaćujete 32 eur.

U objavi prakse S.N. Lazareva, nigde ne vodi link za plaćanje ulaznice od 14 eur, ali neki su ipak tako uplaćivali, pa je onda potrebno još jednom da uplate. Molimo vas da pažljivo čitate instrukcije. Hvala!

Svijetly

Dobar dan svima! Hvala, jedva cekam i uskoro kupujem ulaznicu :) imam samo jedno pitanje: cini mi se da sam vidjela na ruskom sajtu da kad se radi neka praksa oni predloze neka videa ili seminare da se sto bolje pripremi za praksu. Da li mozda imate neku preporuku sto bi mogli citati ili pogledati? Hvala i svako dobro svima!

admin

Sada su na raspolaganju svi načini plaćanja ulaznica!


1. Platnim karticama (sve kartice, plaćanje u lokalnim valutama, bez provizije banke) na sledećoj stranici:

https://www.onlajn-prakse.aruna.rs/onlajn-prakse/

ulaznicu automatski dobijate na email

2. Dinarski račun (opštom uplatnicom ili elektronski):

Primalac: IK "Aruna", Niška 48, Beograd
Broj računa: 340-11014668-43 (Erste banka)
Poziv na broj: 10052020
Svrha uplate: seminar S.N.
Iznos: 3.550,00 din.

primer popunjene uplatnice

3. Putem Pay Pal
https://www.paypal.me/ArunaRS/32
Iznos: 32 € (30 € ulaznica+2 € Pay Pal provizija)


4. Preko regionalnih distributera S.N. Lazareva
Spisak distributera u regionu možete pronaći u dnu OVE stranice - kontaktirajte ih direktno.


Molimo učesnike koje uplaćuju na dinarski račun kao i one čija se adresa Pay Pal naloga razlikuje od email adrese na koju žele da dobiju ulaznicu da nam se nakon izvršene uplate jave s potvrdom na email lazarevsrbija@gmail.com

Tehnička podrška: Omogućena je na zvaničnom forumu S.N. Lazareva, na sledećem linku: http://forum.lazarev.rs/index.php?board=28.0

U slučaju većih i samostalno nerešivih tehničkih problema (nedobijanje uplaćene ulaznice, nemogućnost pristupa stranici): lazarevsrbija@gmail.com i aruna@aruna.rs  tel./Viber: +381 64 1577045

admin

Tehničke informacije:


Datum održavanja: 10. maj 2020. (nedelja)
Vreme početka: 10:00 h (po srednje evropskom vremenu, tj. časovni pojas Beograda) Uvodna muzička špica počinje u 9:30 AM, radi probe i međusobne komunikacije učesnika)
Trajanje prakse: 60 minuta
Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)
Dostupnost: Praksa je dostupna na serveru 10 dana (pristup preko ulaznice).
Cena: 3550,00 din. (30 €)


Opcije objavljivanja komentara: Praksu možete pratiti anonimno, sistem će vam dodeliti automatski generisan username koji će se videti prilikom objavljivanja komentara, a takođe, ukoliko želite, možete promeniti ime, odnosno ulogovati se pod svojim imenom/prezimenom, željenim nadimkom, dodati svoj avatar i sl.

Tehnička podrška je obezbeđena na zvaničnom forumu S.N. Lazareva, na sledećoj adresi:
http://forum.lazarev.rs/index.php?board=28.0

U slučaju većih i samostalno nerešivih tehničkih problema: lazarevsrbija@gmail.com i aruna@aruna.rs  tel./Viber: +381 64 1577045

Snimak neće biti u prodaji, ne može se naknadno slati učesnicima na mejl, niti ga je moguće sačuvati na kompjuter.

adminGrupna onlajn praksa S.N. Lazareva "Prevazilaženje gordosti" - 10. maj 2020. - 10:00 AM


Gordost je prisutna u svakome od nas, ali se manifestuje na različite načine. Na podsvesnom nivou, gordost čoveku smeta da zdravo razmišlja i shvati povezanost između onoga što mu se dešava. Upravo mu je zato teško da u sebi prepozna njene manifestacije i shvati šta je zapravo glavni uzrok njegovih bolesti i drugih negativnih događaja u životu.

Želja da kontrolišemo svoju sudbinu, da upravljamo njome, takođe je obeležje prevelike gordosti. Čovek koji pati od visoke gordosti ne ume da sluša svoju dušu. On živi posredstvom uma zbog čega se kod njega neizbežno pojavljuju unutrašnja napetost, uzbuđenost i manjak energije, što ga gura u nerešive probleme i bolesti. Gordost je odbacivanje ljubavi u duši.

Jedan od glavnih aspekata nezadovoljstva situacijom, odnosno borbe s Bogom, jeste gnev, ili uporno neprihvatanje onoga što se desilo. Gnevan čovek se bori s Bogom. To je takođe odraz gordosti. Isto tako, spolja možemo da izgledamo ,,nedužni i slatki", ali da iznutra imamo visoku gordost i ne shvatamo uzroke naših problema.

Jedna suprotnost se uvek preliva u drugu. Zato, put potpunog oslobađanja i potiskivanja sopstvenih želja nije način prevazilaženja gordosti.

Gordost nije samo osećaj nadmoći nad drugima, osećaj sopstvene ispravnosti i važnosti, već i sopstvene inferiornosti, prezir prema sebi, uninije, depresija. Gordost se skriva iza najrazličitijih oblika.

Ova praksa će vam pomoći da naučite da kombinujete suprotnosti i među njima pronađete harmoničnu sredinu, shvatite svoje Više i zemaljsko ,,ja". Takođe, da naučite kako da reagujete na stres i događaje oko sebe, prepoznate znake uvećanja gordosti, spoznate i realizujete svoje težnje proizilazeći iz osećaja ljubavi.

Zajednički grupni rad stvara moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što omogućava postizanje najboljih rezultata.

Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici snimak prakse mogu da pogledaju na stranici prenosa 10 dana.
Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Pridružite nam se 10. maja 10:00! Broj ulaznica je ograničen!


Ulaznice su u prodaji za uplatu u dinarima i uplatu preko Pay Pal.