Iskustva neposredno pre prakse

Započeo GoDo,

prethodna tema - sledeća tema

GoDo

Pozdrav dragi ljudi,
kao uvod u temu, postaviću citat SNL koji sam preuzela iz Viber grupe. Meni je interesantan jer mi je mlađi sin imao temperaturu u toku 2. prakse, ni pre ni posle nije imao nikakvih tegoba. Rekla bih da je to bio još jedan primer čišćenja. Drugi ekstrem sam imala tokom prakse Pročišćenje potomaka, kada su mi oba deteta plakala i svađala se pred vratima moje sobe, dok ih je muž sprečavao da uđu a ja sam se trudila da oprostim svima koji su me povredili, da prihvatam sva uniženja i da budem smirena i skoncentrisana.  :fini_kez:  Sada mi ta scena deluje komično! Nikakvu naznaku čišćenja nisam imala pre te prakse, što mi je bilo izuzetno čudno.
Sačuvala sam ovaj tekst u mojim beleškama, tako da ne znam ko ga je poslao u grupu, pretpostavljam Aruna.  :osmeh:  :hm:

"Pre svakog seminara, kod mene i moje buduće publike obično otpočinje proces pročišćenja. Pritom, ovo čišćenje se dešava ne samo kod onih koji se pripremaju da prisustvuju seminaru, već i kod njihove dece i rodbine. Kod problematične dece čišćenje obično prolazi standardno, sa simptomima visoke temperature, povraćanjem i dijarejom. Treba preboleti nečistoće koje dolaze iz dubine podsvesti. Kod odraslih se često dešavaju neprijatnosti, bolesti a pojavljuju se i situacije koje su maltene mistične. Pre seminara često osećam potpunu opustošenost a ponekad sam suočen i sa osećajima da umirem zato što se pravi seminar održava nekoliko dana pre fizičkog događaja, a osnovna energija je usmerena na harmonizaciju suptilnog plana.
Veoma je opasno pre seminara izgubiti ljubav, dopustiti sebi nezadovoljstvo, osudu ili uninije. Kao što muslimani kažu:"Alah je veliki i milostiv". Ako se sve dešava po volji Tvorca, koji nas, svoju decu, voli i uči, tada ne treba suviše mnogo pruzimati na sebe i prepuštati se brigama, uniniju i osudi. Panika i strah se tad neizbežno pretvaraju u depresiju, a osuđivanje drugih ljudi u uninije i odsustvo volje za životom. To je logično: kada na unutrašnjem planu ne prihvatamo Božiju volju nego se borimo protiv nje, tada se pokreće proces samouništenja."