Skorašnje poruke

Stranice 1 2 3 4 5 6
11
Dragi prijatelji,

Online praksa S.N. Lazareva ,,Prevazilaženje gordosti" će biti dostupna na serveru do 23. maja. A sada sledi ono najvažnije, molimo za vašu pažnju:

◘  Zbog tehničkih problema kojima su bili izloženi tokom onlajn prenosa, svi učesnici ove prakse na poklon dobijaju jednodnevni pristup snimku prakse "Unutrašnja sila i poverenje u sebe" (održanoj 13. oktobra 2019.). Praksa će se emitovati 17. maja u 10:00 i biće dostupna na serveru do 24:00! S.N. Lazarev će u to vreme biti s nama.

Učešće u praksi ,,Unutrašnja sila i poverenje u sebe" je moguće preko iste ulaznice za praksu ,,Prevazilaženje gordosti" kojoj će prenos biti onemogućen samo tog dana, 17. maja, a ponovo će biti dostupna od 18. do 23. maja. Ulaznice za praksu ,,Prevazilaženje gordosti" koja će sadržavati i jednodnevan besplatan pristup praksi "Unutrašnja sila i poverenje u sebe" mogu se još uvek kupiti u vrlo ograničenom broju (desetak!) i pozivamo vas da iskoristite ovu priliku!


◘ U najavi su sledeće prakse S.N. Lazareva, a ulaznice se mogu kupiti već sada:


1111333777 - 31. maja 2020. (10:00 AM) - Grupna praksa S.N. Lazareva: ,,Pročišćenje potomstva" (zbog velikog interesovanja, SN će za naš region ponovo održati ovu praksu!)

1111333777 - 14. juna 2020. (10:00 AM) - NOVA grupna praksa S.N. Lazareva: ,,Osnaženje ljubavi"

LINK ZA KUPOVINU ULAZNICA:
http://aruna.rs/sn-prakse.html

-------------------- * * * --------------------


1111333777Novina, odobrena od S.N. i važi samo za naš region: popust od 20% za dve kupljene ulaznice, tj. oba događaja! Umesto 60, cena će biti - 50 €.

Napomena: Molba autora je da učesnici koji su u mogućnosti uplate pun iznos za ulaznice, popust je odobren zbog čitalaca iz Srbije, BiH i Makedonije, tj. regione kojima je S.N. izašao u susret zbog niskih mesečnih primanja. Naravno, niko ko iskoristi pravo na popust neće biti odbijen, niti biti ,,popreko pogledan" - to je samo preporuka.

Na sledećoj stranici možete se upoznati s predstojećim praksama i na vreme obezbediti svoje ulaznice:  http://aruna.rs/sn-prakse.html

Važna napomena: ulaznice se distriburaju 3-5 dana uoči održavanja prakse. Za sada evidentiramo uplate, a ulaznice će svima biti naknadno poslate na mejl, ne sukcesivno, kao do sada, već za praksu ,,Pročišćenje potomstva" nakon 24.5., kada se sa servera povuče praksa ,,Prevazilaženje gordosti", a za praksu ,,Osnaženje ljubavi", oko 11.6. Unapred smo vam zahvalni na strpljenju i poverenju.

Srdačni pozdravi od autora i Arune. :)
12
Citat: admin  Izvinjavamo se u svoje i ime autora zbog današnjih tehničkih problema tokom prenosa. Internet u Rusiji je bio veoma opterećen, tako da je dolazilo do slabljenja i prekida signala kod većine učesnika.

Zbog toga, u znak izvinjenja, praksu ćete moći da gledate do 23. maja (produžena je za 3 dana), a takođe se priprema i jedan poklon svim učesnicima u ovoj praksi.

Naknadno ćemo saopštiti detalje.
Hvala na svemu , bilo je božanstveno i prelepo .Hvala na trudu i produzenoj praksi.❤
13
Izvinjavamo se u svoje i ime autora zbog današnjih tehničkih problema tokom prenosa. Internet u Rusiji je bio veoma opterećen, tako da je dolazilo do slabljenja i prekida signala kod većine učesnika.

Zbog toga, u znak izvinjenja, praksu ćete moći da gledate do 23. maja (produžena je za 3 dana), a takođe se priprema i jedan poklon svim učesnicima u ovoj praksi.

Naknadno ćemo saopštiti detalje.
14
Imam problem ,nece da mi otvori ...do sada nijednom nisam imala ovaj problem ...pomozite !
15
Poštovani, juče sam proverila ulaznicu I sve je bilo u redu. Sada mi pokazuje poruku da je "stream unavailable"
Može pomoć?
Mislim da je broj ulaznice 273
16
Katolicizam / Odg: Hvalospjev Ljubavi
Poslednja poruka Suzana Smiljkovic -
Hvala Mario za ovo i sve ostalo što nam deliš  :good3:  :t0805:
17
Dragi učesnici, molimo vas da blagovremeno proverite svoje ulaznice, ma šta to značilo. :)

Da ih pronađete u mejlu, otvorite, proverite pristup stranici. I da nam u slučaju nekih problema, na vreme javite (lazarevsrbija@gmail.com) kako bismo sutra svi mi imali manje stresa i neprijatnih situacija i mogli neometano da učestvujemo u praksi.
18
Draga Aruna, problem resen, cula sam se sa nadleznim i sve smo polako resili. Ispostavilo se da sam bila otisla na sajt aruna.rs umesto onlajn prakse aruna, a sta je posle bilo ne znam ni ja :) Kad smo zakucali na prava vrata, uplata caskom, mejl stigao caskom, sve radi kako treba. Veliko je olaksanje placati karticom, dobro je sto ste to omogucili. Hvala Vam na brzoj reakciji!
19
Branislava, pokušali su da vas dobiju telefonom iz banke, kažu da su proverili i da sistem ne identifikuje vašu karticu, kao da niste ništa ni uneli od podataka. Možda je u pitanju Dina ili neka druga debitna kartica, bez 3d zaštite? Sistem prihvata sve kartice, sem Dine (a uskoro će i to biti omogućeno).

Molimo vas, javite se na telefon, pokušavaju da vas dobiju, kako bi ste rešili problem. Za ulaznicu ne brinite, rezervisana je. Srdačan pozdrav!
20
Citat: Branislava  Sad sam vise puta pokusala da platim karticom. Sve dobro ide dok ne dodje do popunjavanja broja kartice i drugih podataka, onda krene da me vrti i stalno me vraca na isti ekran i sve vreme se vide ti najosetljiviji podaci (trocifreni broj i broj kartice). Posle nekoliko puta sam odustala. Plasim se neke zloupotrebe. Da li imate neki savet kako bih mogla da platim karticom? Prosli put je glatko tekla uplata karticom, posle je bio problem sa slanjem ulaznice, ali sve je na kraju dobro ispalo. Hvala unapred na odgovoru, nadam se da je ovo pravo mesto za pitanje.


Poštovana Branislava, žao nam je što imate probleme s plaćanjem. Trenutno je sigurno samo to da je plaćanje potpuno bezbedno, jer se odvija direktno preko servera banke i da podatke koje ste uneli vidite samo vi i niko više. Zašto je došlo do zastoja, saznaćemo u toku dana, prosledili smo problem tehničkoj podršci, pa ćemo vas obavestiti čim saznamo detalje i kako ih rešiti. Ovakav problem nismo imali do sad prijavljen, možda ste trenutno "naleteli" na ažuriranje koje se dešava na serveru.
Stranice 1 2 3 4 5 6